Hirdetés

Immár hivatalos, Taika Waititi Star Wars-filmet fog rendezni

|

A Jojo Nyuszi és a Thor: Ragnarök rendezője egy Star Wars mozin dolgozik.

Hirdetés

A hivatalos Star Wars weboldalon robbantották a Star Wars nap alkalmából a hírt, miszerint Taika Waititi (Jojo Nyuszi, Thor: Ragnarök) bizony rendezni fog valamikor a jövőben egy új Star Wars filmet, amit ráadásul legalábbis részben ő ír. A forgatókönyvet vele együtt az 1917 írója, Krysty Wilson-Cairns jegyzi. 

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy Waititi filmje megkapja-e valamelyiket a három már bejelentett Star Wars premierdátumból (2022, 2024 és 2026 decembere ugyebár), vagy csak valamikor később, 2026 után számíthatunk rá esetleg. Nem lennénk végtelenül meglepve, ha az utóbbiról lenne szó, hiszen első körben még a Thor: Love and Thundert kell összehoznia a rendezőnek - ez a tény gyakorlatilag minimum a 2022-es dátumot kilövi. Természetesen most még a frissen bejelentett Star Wars film címét sem lehet tudni, illetve a történet kapcsán sem lettünk okosabbak. 

Ezen remek híren túl azt is megerősítették, hogy a Végtelen matrjoska (Russian Doll) tévésorozat egyik alkotója, Leslye Headland valóban dolgozik egy új Disney+-os Star Wars sorozaton. A korábbi pletyka tehát hivatalos bejelentéssé változott. 

Örültök, hogy Taika Waititi is saját Star Wars mozit kap? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)