Hirdetés

Indiana Jones 5 - Harrison Ford itt is meghal?

|

Vajmi kevés dolgot lehet tudni az új Indiana Jones cselekményével kapcsolatban, Steven Spielberg viszont elárulta egy interjúban, mi lesz Harrison Ford karakterének sorsa.

Hirdetés

Az immáron Disney égisze alatt készülő Indiana Jones ötödik részében újra a rendezői székbe pattan Steven Spielberg, és a főszerepet is a jó öreg Harrison Ford vállalja majd el. Ennek ellenére nem fogjuk egyhamar megpillantani a régészprofesszort a vásznon: a premiert 2019. július 19-ére tervezik.

Magáról a történetről szinte még semmit sem tudni, de azt igen, hogy Indiana Jones biztos nem fog meghalni a film végén. Steven Spielberg egy interjújában árulta el, miután semmi mást nem mondott a cselekményről.

Az egyetlen dolog amit elmondok, hogy nem fogom megölni Harrison Fordot a végén.

Szerintetek lehetséges, hogy az Indiana Jones 5 után tervben lenne még egy folytatás Harrison Forddal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)