Hirdetés

Ingyen Hades az előfizetőknek és sárkánnyal hadakozó Millie Bobby Brown - még több trailert mutatott a Netflix

|

A 2023 Geeked Week harmadik napjára is tartogatott pár izgalmas meglepetést a streamingszolgáltató.

Hirdetés

Nem a TUDUM a Netflix egyetlen évente visszatérő eseménye, amelyen megismerhetjük a piacvezető streamingplatform kínálatát, és bepillantást nyerhetünk egyes készülő projektekbe. Az idei Geeked Week első két napja olyan meglepetéseket tartogatott a rajongóknak, mint az élőszereplős Avatár: Az utolsó léghajlító trailere, a The Witcher: Sirens of the Deep animációs film bejelentése, a Yu Yu Hakusho, egy újabb élőszereplős adaptáció első kedvcsinálója, az új He-Man produkció előzetese, de ízelítőt kaptunk a 3-test probléma című sci-fiből is, amin a Trónok harca showrunnerei dolgoznak.

Minderre sikerült még egy lapáttal rátennie a Netflixnek, egyszerre mutatva újdonságokat a filmek, a sorozatok, az animációs alkotások és végül, de nem utolsósorban a játékok kedvelőinek.

Hirdetés

A hercegnő és a sárkány - 2024

A következő év egyik nagy dobásának szánja a Netflix a Stranger Thingsszel híressé lett Millie Bobby Brown főszereplésével forgatott A hercegnő és a sárkányt, amely fityiszt mutat a klasszikus tündérmeséknek. A Juan Carlos Fresnadillo (28 héttel később) rendezte fantasyben a jóképű trónörökösnek a hercegnő iránt mutatott szerelme hazugság, csak azért veszi el a lányt, hogy a királyi család rég adóssága fejében feláldozhassák őt a sárkánynak. Elodie-t (Brown) azonban nem olyan fából faragták, hogy harc nélkül beletörődjön a sorsába.

Halott Fiúk Nyomozóiroda - TBA

A misztikus történetek kedvelőinek érdemes szemmel tartaniuk a Charles Rowland és Edwin Paine kalandjait feldolgozó sorozatot, a párost ugyanis az különbözteti meg a legtöbb magánnyomozótól, hogy elhunytak. A Neil Gaiman és Matt Wagner alkotta karakterek azonban nem kértek a túlvilágból, inkább maradtak a földön, hogy csupa olyan rejtélynek járjanak utána, amelyekhez köze van a természetfelettinek. Egyelőre nemhogy premierdátumot, de még konkrét évet sem társított hozzá a Netflix, de ha egy rövid előzetest össze tudtak vágni, akkor reménykedhetünk benne, hogy már jövőre láthatjuk.

Exploding Kittens - 2024

Eredetileg már idén bemutatta volna a Netflix a népszerű kártyás társasjáték alapján készült animációs sorozatot, de jövőre csúszott a premier. Az adaptációban isten (Tom Ellis, a Lucifer címszereplője szinkronizálja) egy szakállas macska testében randalírozik a Földön.

Devil May Cry - 2024

Adi Shankar megerősítette, hogy jövőre végre megkapják a rajongók a Devil May Cry animét. Elmondása szerint nagyon keményen dolgoznak rajta.

Terminator: The Anime Series - TBA

Egy ideje már lehet tudni, hogy a Netflix összeállt a Skydance-szel és a Production I.G-vel, hogy közös erővel tető alá hozzanak egy animesorozatot a Terminator világában. A nyolc epizódból álló évadot a Bleachen edződött Masashi Kudo rendezi, míg a forgatókönyvet Mattson Tomlin (Project Power, Mother/Android) jegyzi, aki egyúttal a showrunneri feladatokat is ellátja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A sötétség teremtménye - 2023. december 22. / 2024. január 5.

1945-ben két fiatalnak kell felvennie a harcot egy kapzsiság szülte teremtménnyel a kjongszongi kórházban, miközben Korea japán megszállás alatt áll. A 10 epizódos történetet két felvonásban kapjuk meg, az első hét  részt még karácsony előtt megnézhetjük, a maradék háromnak viszont csak január első hétvégéjén eshetünk neki.

Scott Pilgrim rákapcsol - 2023. november 17.

Már csak egy hajszál választ el a 2010-es film színészeit szinkronszerepben visszahozó adaptáció premierjétől, ezért a Netflix jónak látta, ha egy utolsó trailerrel emlékeztet minket erre.

Egyre nagyobb hangsúlyt fektet a Netflix a gamingre, ami nemcsak stúdióvásárlásokban öltött eddig testet, hanem abban is, hogy látványosan hízik az a játékgyűjtemény, amihez az előfizetők bármiféle felár nélkül hozzáférnek. A legnagyobb fogás vitán felül a számtalan díjjal kitüntetett Hades, de a Braid: Anniversary Edition, a Death's Door és a Katana Zero, valamint a 2024-ben érkező Chicken Run: Eggstraction és a The Dragon Prince: Xadia is érdemes lehet a figyelmünkre. A streamingszolgáltató franchise-ainak transzmédia jellegét pedig olyan alkotások erősítik, mint a Money Heist és a Shadow and Bone: Enter the Fold.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)