Hirdetés

Ingyen megnézhetjük a Freddie Mercury emlékkoncertet

|

Két napunk van rá, hogy részesei legyünk egy generáció élményének, és megnézzük a Queen énekese emlékére szervezett 1992-es koncertet.

Hirdetés

Annak idején mintegy 72 ezren tódultak a londoni Wembley-stadionba, hogy élőben legyenek tanúi egy világra szóló koncertnek. Túl azon ugyanis, hogy a Queen tagjai színpadra léptek, olyan sztárok rótták le tiszteletüket a zanzibári születésű Freddie Mercury előtt, mint Annie Lennox, David Bowie, Elton John, George Michael, Liza Minelli, Robert Plant, továbbá a Guns N' Roses és a Def Leppard.

Hirdetés

A fergeteges bulit a Nielsen adatai szerint egymilliárd nézőnél is többen követték a tévék előtt ülve, a jótékony célt szolgáló esemény bevételéből pedig létrehozták azt a Mercury Phoenix Trustot (alapítványt), amely a mai napig anyagi segítséget nyújt a világ számos országában az AIDS elleni küzdelemhez.

Most az erről készült felvétel nézhetjük meg ingyen ma este 20 órától vasárnap este 20 óráig a Queen saját YouTube-csatornáján. Ha csak egy picit is szeretitek a zenét, ne fosszátok meg magatokat ettől az élménytől. Ráadásul arra is lehetőségetek nyílik, hogy bulizás közben jótékonykodjatok, az önkéntes felajánlásokból befolyó összeget ugyanis a YouTube a WHO koronavírussal vívott harcának szellemében teljes egészében egészségügyi szervezetek rendelkezésére bocsátja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)