Hirdetés

Ingyen megnézhetők lesznek a Universal Pictures klasszikus horrorfilmjei

|

A filmstúdió legendás alkotásokat tesz átmenetileg elérhetővé a YouTube-on, köztük az 1931-es Draculát Lugosi Bélával a címszerepben.

Hirdetés

Igazi csemege vár a horrorfilmek hőskorából származó alkotások rajongóira, miután a Universal Pictures filmtörténeti jelentőségű klasszikusai közül több is felkerült a filmstúdió YouTube-csatorjára. Igaz, csupán ideiglenes jelleggel.

Ami azt illeti, akkor is érdemes nekik egy esélyt adni, ha nem rajongunk különösebben a műfajért, elvégre felér egy időutazással, hogy megtapasztalhatjuk, mi számított félelmetesnek hetven-nyolcvan-kilencven évvel ezelőtt.

Hirdetés

Az alábbi filmeket a Fear: The Home of Horror YouTube csatornán nézhetitek majd meg, az alkotások nem egyszerre kerülnek fel, hanem január 15. és 17. között párosával (kivéve a harmadik napot, amikor három produkcióval bővül a kínálat), magyar idő szerint este 9 környékén, és egy hetetek lesz arra, hogy mindegyiknek a végére érjetek.

Január 15.

  • Dracula (1931)
  • The Mummy (1932)

Január 16.

  • Frankenstein (1931)
  • Bride of Frankenstein (1935)

Január 17.

  • The Invisible Man (1933)
  • The Wolf Man (1941)
  • Abbot And Costello Meet Frankenstein (1948)

A szóban forgó időszak alatt a filmek digitális kiadását nyomott áron lehet majd beszerezni, ami végül is gesztusnak nem utolsó, de elegánsabb lett volna, ha a Universal Pictures a köz javát szolgálva teljesen ingyenessé teszi mind a hét alkotást. Ti melyiket tervezitek először megnézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)