Hirdetés

Interaktív filmbe oltott battle royale készül egy gyakorlott fejlesztőcsapatnál

|

A Bloodshore nem egy hagyományos értelemben vett játék lesz.

Hirdetés

A '90-es években roppant népszerűek voltak azok az úgynevezett Full-motion video, röviden FMV technológiát használó játékok, amelyek élőszereplős felvételeket használtak a történet elmeséléséhez, így tulajdonképpen egy interaktív filmben vehetett részt a játékos.

Még manapság is találkozni ezzel a megoldással, a Wales Interactive például több alkotásában is alkalmazta korábban, és nemsokára láthatjuk, milyen az, ha az FMV egy népszerű műfajjal találkozik.

Hirdetés

Idén ősszel érkezik a csapat friss kalandja, a Bloodshore, ami valójában egy interaktív film. A történet főszereplője egy csődöt mondott színész, Nick, aki egy közvetített battle royale-ban vesz részt mindenféle alakkal együtt, köztük népszerű streamerekkel. Őt terelgetve kell felfednünk Bloodshore Island titkait, mielőtt kifutnánk az időből.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A játék 8 órányi élőszereplős anyagot kínál, és számítanak a döntéseink is a sztori során, aminek több befejezése lesz.

A Bloodshore Steam-oldala szerint idén novemberben számíthatunk a megjelenésre. Egyébként a Wales Interactive nemcsak FMV-kben utazik, hiszen tavaly megleptek minket egy túlélőhorrorral is a Maid of Sker képében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)