Hirdetés

Ismert arcokkal tér vissza az Activity, de új csatornán

|

A rajongók az RTL-en láthatják majd a műsort, amit a Showder Klub csapata készít.

Hirdetés

Korábban a TV2-n és a Life TV-n lehetett nézni Magyarország egyik legnépszerűbb és leghosszabban futó társasjáték-műsorát, az Activityt, amely az RTL közleménye alapján ezen a csatornán fog visszatérni, ráadásul már nem is kell rá sokat várniuk az érdeklődőknek. A vetélkedő hangulatáról a Showder Klub csapata fog gondoskodni Kovács Kristóf producerrel az élen, a stáb pedig ugyanaz lesz, amelyik a sikeres szériát gyártotta a 2000-es évek elején. 

Az adásokban a pároknak az 5 millió forintos fődíjért kell megküzdeniük a világhírű Activity által ihletett feladatok teljesítésével, amelyek között akad majd humoros és szürreális is. Maga a játék persze bárki számára elérhető otthon, és sok baráti társaság elhagyhatatlan eszköze a kikapcsolódáshoz, szóval az RTL műsorát a sztárvendégek igyekeznek különlegessé tenni.

Hirdetés

Az Activityben láthatjuk majd játszani többek között Ábel Anitát, Szellő Istvánt, Lovász Lászlót, Havas Henriket, Kiss Ádámot, Hajdú Pétert, Nádas Györgyöt, Király Viktort, Schobert Larát és Norbit, Puskás-Dallos Petit, Dobos Evelint, Orosz Györgyöt, Lakatos Márkot, Csonka Andrást, Szabó Zsófit, Járai Mátét, Gáspár Lacit, Kamarás Norbit, Schumacher Vandát, Kovácsovics Fruzsinát és Kiszel Tündét. A hangulat fokozásáráért DJ és bármixer felelt. 

Az Activity június 26-án rajtol el az RTL csatornán, azt követően pedig minden hétköznap este 20:10-től lesz látható ugyanitt. Ha ez nem is mozgat meg titeket, az RTL+ júniusi kínálatára azért érdemes ránézni. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)