Hirdetés

Ismét elhalasztották a Morbius mozit, immár ki tudja, hányadszor

|

Rájár a rúd Daniel Espinosa Morbius filmjére, melyben Jared Leto alakítja majd a Marvel élő vámpírját - már persze, ha egyszer tényleg bemutatják a mozit.

Hirdetés

A Sony nemrég bejelentette, hogy ismételten elhalasztják a Jared Leto főszereplésével készült Morbius film bemutatóját. A legutóbbi tervek szerint még ebben a hónapban, egészen pontosan 2022. január 28-án (hazánkban egy nappal korábban) kellett volna megérkeznie a Sony Pictures új Marvel-filmjének, de a stúdió úgy döntött, tolnak még rajta pár hónapot.

Nem nehéz kitalálni az okokat: a koronavírus-járvány és különösen az omikron gyors terjedése. Az új céldátum 2022. április 1-je, és ez sajnos nem a Sony áprilisi tréfája, tényleg újabb hónapokat kell várakozással eltöltenünk.

Hirdetés

A Morbius két évvel ezelőtt, 2020 januárjában kapta meg első előzetesét, azóta folyamatosan tologatja a koronavírus-járvány miatt a film bemutatóját a stúdió, holott a legelső premierdátumot még 2020. július 31-re lőtték be. Ez első körben 2021 márciusára, majd októberére módosult, eztán választották ki a 2022 januári bemutatót.

Már csak azért is jó lenne végre látni a filmet, hogy megértsük, pontosan melyik filmes univerzum része a Morbius, hiszen az előzetesekben utaltak Venomra, láttuk az Oscorp tornyát, sőt egy Pókember falfestményt is, mindezek tetejében pedig felbukkant Michael Keaton Keselyűje.

Nincs tehát mit tenni, várnunk kell. Addig mondjuk még sokszor újranézhetjük a legutóbbi magyar szinkronos előzetest. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)