Hirdetés

Ismét Magyarországra jön a Coldplay, megvan a budapesti koncert időpontja

|

Tizenhat év után lép fel újra Budapesten a brit zenekar.

Hirdetés

Eddig mindössze egyetlen alkalommal, még 2008-ban zenélt Magyarországon a Codplay a Papp László Budapest Sportarénában, emiatt valószínűleg kitörő örömmel fogadják majd a brit zenekar hazai rajongói a hírt, hogy a banda megint Budapestre látogat. A koncertre a számos európai fő- és nagyvárost is érintő turné részeként kerül majd sor, mely eredetileg tavaly márciusban indult, és fő témáját a 2021-ben megjelent Music of the Spheres lemez adja.

Ha rajongtok a banda zenéjéért és szeretnétek élőben látni, hallgatni a srácokat, akkor 2024. június 16-át kell megjegyeznetek, ekkor lépnek fel ugyanis a Puskás Arénában, ami azt jelenti, hogy lényegesen több férőhelyre lehet számítani, mint legutóbb.

Hirdetés

A Coldplayt egy csapatnyi egyetemista, Chris Martin (énekes, billentyűs), Johnny Buckland (gitáros), Guy Berryman (basszusgitáros) és Will Champion (dobos) alapította Phil Harvey-val, a társaság kreatív motorjával együtt 1997-ben. Kezdetben Big Fat Noises, majd Starfish néven futottak, mielőtt lehorgonyoztak volna a Coldplay mellett.

Fennállása óta kilenc stúdióalbummal lepte meg rajongóit a banda, ezekből összesen több mint 100 millió példány kelt el világszerte. A számos egyéb díj mellett 7 Grammy-vel is büszkélkedő Codplay slágerei közül talán a Clocks, a Speed of Sound és a Yellow a legismertebb.

A jegyeket a Live Nation értékesíti majd, az elővétel július 26-án indul, reggel 9-kor.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)