Hirdetés

Itt a Cuphead-sorozat második évadának előzetese, megjelenési dátumot is kaptunk

|

A Netflix nem csücsült sokáig az első kedvcsinálón, máris hangolódhatunk Csészefej és Bögrearc következő szezonjára.

Hirdetés

A zseniálisan stílusos és pusztítóan izzasztó Cuphead 2017-es megjelenésekor még nem igazán sejtettük, hogy később egy streaming sorozatban is megelevenedik a játék összetéveszthetetlen világa, de a Netflix felkarolta az ötletet, és idén februárban meg is érkezett a magyarul Csészefej és Bögrearc néven futó The Cuphead Show!.

Habár az első évadnak megvoltak a maga hibái, így is elég sikeres lett ahhoz, hogy a streaming óriás berendelje a következő szezont, melynek érkezését márciusban erősítették meg hivatalosan, most pedig be is futott hozzá az első kedvcsináló.

Hirdetés

A Netflix Geeked Week keretében leleplezett teaser trailer rövid bepillantást enged a 12 epizódos első évad cselekményének folytatásába, így csak azoknak ajánlott a megtekintése, akik már letudták a korábbi részeket.

A streaming platform egyúttal a sorozat megjelenési dátumát is elárulta, az érdeklődőknek augusztus 19-ét kell beírniuk a naptárba.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Netflix egyébként 36 új epizódot rendelt az első évad után, vagyis a jelenlegi tervek szerint összesen 48 részt kapunk majd a The Cuphead Show!-ból. Az írásért továbbra is Deeki Deke, Clay Morrow, Adam Paloian, Cosmo Segurson és Dave Wasson felelnek, míg a karakterek a Lighthuse Studios (Little Ellen, El Deafo) animátorainak kezei alatt elevenednek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)