Hirdetés

Itt a Netflix valódi Squid Game versenyének új trailere, halál nélkül is kemény menet lesz

|

A Netflix egy új előzetessel emlékeztetett mindenkit a valódi Squid Game vetélkedőre.

Hirdetés

Kevés koreai drámának sikerül akkora globális sikert elérnie, mint a Squid Game-nek. A 2021-ben debültált széria sorban döntötte a rekordokat, és világon mindenki megnézte, még azok is, akik életükben nem láttak még k-drámát, vagy bármi hasonló alkotást.

A Netflix szinte azonnal be is rendelte a második évadot és sebtében elkezdett megszervezni egy valóságshowt a sorozat eseményei alapján. Ez lesz a Squid Game: The Challenge. Bár ezen a versenyen senkit sem fognak kivégezni, de korábbi (értelemszerűen pár versenyző nyilatkozatára alapozott) sajtójelentések szerint a forgatás pokoli élmény volt sok résztvevő számára. 

Hirdetés

Egy jéghideg katonai bázison készült a műsor, ahol sokan nem kaptak élelmet, egyesek elájultak, a telefonjaik nélkül (melyeket elzártak a forgatásokra) pedig nem hívhattak segítséget vagy rendelhettek élelmet.

A beszámolók alapján a Netflix sietősen csapta össze az egészet, és volt akikben felmerült, hogy még a győztesek is előre le voltak zsírozva (ahogy egyébként a legtöbb realityről kiderül előbb-utóbb, hogy a spontaneitásnak nyoma sincs benne, de legyünk jóindulatúak valamiért most, és ne kezeljük ezt még tényként).

Akárhogy is, a kőkemény és embertelen forgatás eredményét november 22-én megnézhetjük majd a streaming szolgáltató kínálatát pörgetve. Erre emlékeztet minket a legfrissebb trailer is:

Ti megnézitek majd a 4,56 millió dollárért folytatott versenyt?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)