Hirdetés

Itt a Spider-Man: Across the Spider-Verse legújabb előzetese

|

2023 nyarán végre megérkezik az Irány a Pókverzum! folytatása.

Hirdetés

2018-ban egy egészen újfajta élményben lehetett része annak, aki beült a moziba a Pókember: Irány a Pókverzum! vetítésére (vagy azóta megnézte streamelve). Ugyan manapság sokan Tom Hollandre asszociálnak, ha meghallják Pókember nevét, ebben az alternatív univerzumban elsősorban Miles Morales kalandjait követhetjük nyomon. Az első filmben például számos alteregójával együtt harcol a világ pusztulása ellen, és valami hasonló várható a folytatásban is.

Hirdetés

Nemrégiben megérkezett az Across the Spider-Verse első képe, amin Miles Morales és Gwen Stacy együtt bámulják fejjel lefelé a várost. A folytatás nyilván kettejük kapcsolatának fejlődését is elénk tárja, miközben egy újabb harcot kell megvívniuk együtt.

A Pókember: Irány a Pókverzum! folytatása 2023 júniusában érkezik majd a mozikba, de addig sem maradunk izgalmak nélkül, nemrégiben például (persze egy másik idővonalon) Gwen Stacy átszúrt egy tőrt Peter Parker szívén, amivel kitörölte őt a létezésből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)