Hirdetés

Itt a Transformers One első előzetese, aminek az űrben tartották a premierjét

|

A Optimus fővezér és Megatron eredettörténetét feldolgozó filmből még akár trilógia is lehet, ha jól sikerül.

Hirdetés

Továbbra is hisz a Hasbro abban, hogy érdemes Transformers filmekbe invesztálni, annak ellenére is, hogy egyetlen rész sem teljesített annyira rosszul, mint a 2023-as A fenevadak kora. Azonban nem csak élőszereplős feldolgozásokra számíthatunk, idén szeptemberben például egy animációs film érkezik.

A Transformers One-on az Industrial Light & Magic dolgozik, a rendezést Josh Cooley, a forgatókönyvet Andrew Barrer, Gabriel Ferrari, Steve Desmond és Michael Sherman intézték. 

Hirdetés

A történet a Cybertron bolygón játszódik, és megtudhatjuk, hogyan vált barátból ellenséggé a franchise két ikonikus alakja, Optimus fővezér és Megatron. A Optimust Chris Hemsworth, Megatront pedig Brian Tyree Henry szólaltatja majd meg, az eredeti változat nézői Scarlett Johanssont (Elita-1), Keegan-Michael Keyt (Űrdongó), Jon Hammet (Sentinel fővezér) és Laurence Fishburne-t (Alpha Trion) is hallhatják majd.

Az amerikai premierre 2024. szeptember 20-án kerül sor. Ha bejön, trilógiává bővíthetik a sztorit, hogy legyen idő jobban kibontani a karakterek fejlődésének történetét.

Az alábbi trailert eredetileg úgy vetítették le, hogy felküldtek az űrbe egy szerkezetet, rajta egy kijelzővel, de aztán szerencsére megkaptuk nézhető, élvezhető változatban is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)