Hirdetés

Itt az élőszereplős One Piece adaptáció első előzetese, eldobod tőle a szalmakalapod

|

Az is kiderült, hogy mikor érkezik a Netflixre a One Piece feldolgozása.

Hirdetés

Előfordult már néhányszor a múltban, hogy sikeres animéket és mangákat élőszereplős filmekben, sorozatokban próbáltak egy a rajzfilmekre kevésbé fogékony közönségnek elhozni, de a végeredmény általában nem nyerte el a közönség tetszését - sem a rajongókét, sem a franchise-okkal frissen ismerkedőkét.

A Netflix azért próbálkozik, és augusztus 31-én bemutatja a One Piece-t, egy nyolcrészes sorozatot, amiben Inaki Godoy alakítja Monkey D. Luffyt, Mackenyu Rorona Zorót, Emily Rudd Namit, Jaco Bromeró Gibson Usoppot és Taz Skylar Sanjit.

Hirdetés

A történet középpontjában természetesen Luffy és barátai állnak, azt kísérhetjük figyelemmel, ahogy az ifjú mindent megtesz a kalózkirállyá válásért. Eiichiro Oda, az eredeti manga alkotója vezető producerként segíti az alkotókat, hogy a sorozat a lehető leginkább hű legyen az alapanyaghoz, és korábban azt írta, ha ő nem elégedett az eredménnyel, addig halogatja a projektet a Netflix, míg elfogadhatónak nem ítéli. Nézzétek meg az első előzetest, és döntsétek el, szerintetek milyen lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)