Hirdetés

Itt az első filmrészlet a Thor: Szerelem és Mennydörgésből

|

A Thor: Szerelem és Mennydörgés lehet a nyár legnagyobb filmes dobása, így a Disney nyilván agyba-főbe tolja a marketinget. Az MTV díjátadón be is mutattak egy részletet.

Hirdetés

Alig hevertük ki a Doctor Strange az őrület multiverzumában eseményeit (melyeket hamarosan majd újra átélhetünk a Disney+-on), már robog is felénk a Thor: Szerelem és Mennydörgés. Az asgardi istenek a nyáron új kalandra mennek, a Marvel pedig minden lehetőséget megragad arra, hogy emlékeztessen minket erre, és kedvet csináljon a mozijegy vásárláshoz. 

Ezúttal az MTV Movie & TV Awards eseményen mutattak egy darabkát Taika Waititi új csodájából, a bemutatott klipben természetesen mindkét Thor felbukkant.

Hirdetés

Ezt a jelenetet egyébként már a korábbi előzetes is sugallta: Odinson éppen nagyban küzd egy rakat ellenséggel, amikor is hű kalapácsa, Mjolnir segítségére siet. Aztán kiderül, hogy nem is miatta van itt az istenek fegyvere.

Ugyan a fenti klip (és a film egésze) Thor Odinsonról (Chris Hemsworth) és a Mighty Thor Jane Fosterről szól, a rendező ragaszkodik ahhoz, hogy Chris nem adja át a stafétát, vagy legalábbis nem ez a film lényege.

Akárhogy is, mi alig várjuk a premiert júliusban. Addig is vár még ránk az elbűvölő Ms. Marvel kalandja a Disney+-on.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)