Hirdetés

Itt az első kép és videó a Harry Potter 20. évfordulós találkozójáról

|

A Griffendél három leghíresebb diákja találkozott újra a közös helyiségben, a stáb számos tagja pedig egy rejtélyes levelet kapott.

Hirdetés

Novemberben volt az első Harry Potter filmfeldolgozás megjelenésének huszadik évfordulója, a jeles alkalmat pedig elég jól kihasználja a jogokat birtokló Warner, és egy kvízműsor mellett egy másik különleges adást is összehoznak erre az alkalomra.

Ebben a filmek készítői tekintenek vissza a nagyjából tízéves időszakra, ami alatt a hét Harry Potter regényt megfilmesítették. Az HBO kiadta az első képet is az alkotói találkozóról,  amin a legismertebb karaktereket alakító színészeket láthatjuk.

Hirdetés

Ahogy a Jóbarátok különkiadás kapcsán egyértelmű volt, hogy az eredeti helyszínek újraépítése rengeteget ad majd a hangulathoz, az is kihagyhatatlan ziccer volt, hogy a varázsvilágot életre keltő filmesek a Roxfort falai között találkozzanak.

Így nem meglepő, hogy a Harryt alakító Daniel Radcliffe, a Hermionét megformáló Emma Watson, és a Ron Weasley szerepét játszó Rupert Grint az első fotón a Griffendél közös helyiségében tűnik fel ismét együtt.

Persze a január 1-jén debütáló műsorban rajtuk kívül is számos szereplő feltűnik majd a filmsorozatból,  a mélyinterjúkban és beszélhetésekben részt vesz Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Hagrid), Ralph Fiennes (Voldemort), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black), Tom Felton (Draco Malfoy), James és Oliver Phelps (Fred és George Weasley), Mark Williams (Arthur Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), Matthew Lewis (Neville Longbottom), és Evanna Lynch (Luna Lovegood) is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Rajtuk kívül többen is megszólalnak majd az HBO elmondása szerint, viszont a listáról gyanúsan hiányzik az utóbbi években megosztó kijeletéseket tevő J.K. Rowling. Amíg ezen eltöprengünk, érdemes megnézni az alábbi kedvcsináló videót is:

A stáb tagjai közül többeket láthatjuk a fenti teaserben is, ami szintén a Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts érkezésére hivatott felhype-olni a nosztalgiában úszó rajongókat. Persze a Warner nem kizárólag a múltra koncentrál, jövőre új történettel bővül a varázsvilág, mikor megjelenik a harmadik Legendás állatok film.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)