Hirdetés

Itt az első kép Johnny Depp új filmjéből

|

A Karib-tenger kalózai sztárja ismét sminket és parókát visel egy szerep kedvéért.

Hirdetés

Kis híján teljesen kisiklott Johnny Depp pályafutása, miután az utóbbi években csak és kizárólag Amber Heard ellen folytatott perei, és az annak hátterében álló vádak miatt szerepelt az újságok címlapján. Ám a színész, aki mellett rajongói zöme végig kitartott, most újra forgat, és nemcsak reklámot, hanem mozifilmet, méghozzá olyat, amilyet szeret, kosztümöset.

Ahelyett ugyanis, hogy mesés összegért cserébe a régi sérelmeket félredobva visszatért volna az őt a világ csúcsára repítő A Karib-tenger kalózai franchise-hoz, inkább egy európai produkciót választott. Ez nem más, mint a 2023-ban érkező Jeanne Du Barry (La Favorite) című történelmi dráma, melyben Depp az 1715 és 1774 között uralkodott XV. Lajost alakítja majd.

Hirdetés

Maïwenn Le Besco rendezésének központi figurája nem más, mint a címszereplő kurtizán, kinek nevét nemcsak a konyhaművészet őrizte meg, hanem a történelem krónikásai is. A királyt ugyan túlélte kedvenc ágyasa, de nagy francia forradalmat kísérő kivégzéseket már nem. Az ő szerepébe egyébként maga a rendező bújik, a stábot pedig olyan színészek erősítik még, mint Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory és India Hair.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Johnny Depp által megformált uralkodóról a Variety közölt egy képet, ezt láthatjátok alább. Hogy a kor divatjának megfelelően púderezett parókát hordó és erősen sminkelt XV. Lajos szeme miért van bekötve, az egyelőre rejtély, de talán nem nyúlunk nagyon mellé, ha azt feltételezzük, hogy egy pajkos játék része, amire Jeanne Du Barry társaságában készül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)