Hirdetés

Itt az új Garfield film előzetese, amiben Chris Pratt hangján szólal meg a címszereplő

|

Aki azt gondolta, Garfieldnak már leáldozott, az új előzetes segítségével megerősítheti vagy megváltoztathatja véleményét.

Hirdetés

Már lassan ötven éve van velünk Jim Davis képregénysorozata, amiből több élőszereplős film is készült, ám a Sony Pictures Entertainment úgy érezte, mindenki jobban jár, ha a következő teljesen animált lesz. Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Nicholas Hoult és más, neves színészek közreműködésével formálódik az angolul The Garfield Movie nevet viselő film, amiből most közel három percet megnézhetünk az új előzetesben. 

Pratt adja Garfield hangját, Samuel L. Jackson pedig a macska rég elveszett apját, Vicet szólaltatja meg.

Hirdetés

Láthatjuk majd, hogy került a még kicsi Garfield Jonhoz, hogyan fogyasztott el határozottan egészségtelen mennyiségű olasz kaját, barátkozott össze Ubullal, élt meg olyan szörnyű pillanatokat, mint a fürdés, valamint hogy hogyan indult apjával és a kutyával egy nagy kalandra.

Az azért már az előzetesből is leszűrhető, hogy nem felnőtteknek szánják, de családdal érdemes lehet beülni rá.

A filmet a hazai mozik várhatóan 2024. május 23-án mutatják be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)