Hirdetés

Izé elszabadult New Yorkban, gördeszkázott és összebarátkozott egy patkánnyal

|

Soha nem gondoltuk volna, hogy vágyunk majd egy távirányítós kézre, de most már akarunk egyet.

Hirdetés

Nagyot megy a Netflixen az új Addams Family sorozat, a Wednesday, amit a szolgáltató lelkesen promóz az összes lehetséges módon. New Yorkban például Izét engedték szabadon, hogy riogassa egy kicsit a mit sem sejtő járókelőket. 

Voltak, akik nevetve fogadták, mások kevésbé lelkesedtek érte - reméljük, hogy a videó elején látható kislány nem szerzett életre szóló lelki sebeket az önálló életet élő levágott kéz láttán. 

Azt, hogy pontosan hogyan működik a kéz, nem tudjuk, viszont láthatjuk, hogy ujjai külön hajlíthatók, könnyedén sétálgat, integet mászik, kapaszkodik.

Hirdetés

Még egy kis sakk és gördeszkázás is belefért - a videó készítői tényleg nem aprózták el a egészet. 

A sorozatban egyébként nem robotkezet használtak, hanem egy sokkal érdekesebb megoldást, erről itt írtunk bővebben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)