Hirdetés

Ízelítőt kapott az új Marvel-sorozat, a Wandavízió spin-offja

|

A Kathryn Hahn karakterére, Agathára fókuszáló széria forgatásába nézhetünk bele egy videóval.

Hirdetés

A sztrájkok, a tartalmak jobb elosztása és a stúdiót mostanában ért nehézségek miatt a Marvel Studios elég komolyan átrendezte a premiernaptárját, ennek köszönhetően jövőre csak a Deadpool 3-mat mutatják be a mozikban, és kevesebb sorozatra is számíthatunk a Disney+-on. Az egyik közülük a WandaVízióban megismert Agatha (Kathryn Hahn) mellékszála lesz, amelyet korábban a House of Harkness, majd a Coven of Chaos alcímet viselte, most éppen Darkhold Diariesként fut. 

Az ígéretek szerint a produkció Agatha veszélyes természetét tárja majd fel előttünk és még többet megtudhatunk majd a karakter hátteréről, történetéről. A Mavel Studios eddig még semmit sem mutatott a spin-offból, ám most a TVLine felhívta rá a figyelmet, hogy felkerült egy "nem nyilvánosra" állított klip a Marvel Entertainment YouTube-csatornájára, amely ízelítőt ad a sorozatból. 

Hirdetés

A videó azonban nem egy mezei teaser, hanem a WandaVízió Blu-ray kiadásához készített extra, amelyben Kathryn Hahn (Rossz anyák, Városfejlesztési osztály), Jac Schaeffer vezető író (WandaVízió, Fekete Özvegy) és Mary Livanos társproducer (WandaVízió, Marvelek) mesélnek a showról, az élményeikről és Agatháról, miközben felvételeken keresztül belenézhetünk a forgatásba is.

Ezekben a jelenetekben pedig feltűnik a szereplőgárda néhány tagja is, így Joe Locke (Heartstopper), Patti LuPone (Amitől félünk, Amerikai Horror Story), Ali Ahn (Szuperhőst nevelek, A diplomata), Sasheer Zamata (Marvel's Moon Girl and Devil Dinosaur, A Mitchellék a gépek ellen) és a WandaVízióban is szereplő Debra Jo Rupp. Hahn arra is tett utalást, hogy talán a spin-offban is lesz egy kis dal itt-ott, de erről senki nem tud semmit (a wandavíziós Agatha All Along elég nagyot ment a közösségi médiában, szóval balgaság lenne nem folytatni). Nézzétek csak: 

Az Agatha: Darkhold Diaries az eredeti tervek szerint még idén megérkezett volna a Disney+-ra, ám a jelenlegi helyzet alapján 2024 őszénél előbb nem számolhatnak vele az előfizetők. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)