Hirdetés

Izgalmas videó mutatja be, hogyan alkották meg a Stranger Things Vecnáját

|

A Stranger Things 4. évadának főgonoszát alakító színész jelmezt visel, csak egy kicsit segítettek rá külsejére a digitális művészek.

Hirdetés

Nem biztos, hogy mindig az a jó, ha a filmesek a CGI-csapatra bíznak mindent, és ezt ők is tudják - sokan költik a büdzsét inkább jelmeztervezőkre és öltöztetik a színészeket lehengerlő öltözékekbe ahelyett, hogy zöld vagy szürke kezeslábasban kellene játszaniuk.

Vecna, a Stranger Things 4. évadának főgonosza összességében nem töltött sok időt a képernyőn eddig, de az őt alakító színész beöltöztetése és kisminkelése olykor 7 órán át is eltartott.

A továbbiakban komoly spoilerek következnek, aki nem látta még az utolsó, jelenleg elérhető részt, és zavarná, ha ellőnénk egy csavart, ne görgessen tovább!

Hirdetés

A most megosztott, kulisszák mögötti videóban láthatjuk, hogyan változik át Jamie Campbell Bower Vecnává a Crypt Studios művészeinek segítségével. Először a vállait és a fejét veszik kezelésbe, majd a háta és mellkasa jön, végül a lábai, az arca, meg az apró részletek. Bowell közben hol a telefonját nyomkodja, hol a kávéját szürcsölgeti.

A Stranger Things negyedik, utolsó előtti évadának befejező részei július 1-jén érkeznek, sok kérdést kell még megválaszolniuk, és sok szálat elvarrniuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)