Hirdetés

iZombie - márciusban érkezik a zombi szuperhős

|

Mielőtt bárki azt hinné, hogy ez egy új Apple termék, elárulom, hogy az iZombie egy DC képregény alapján készülő sorozat.

Hirdetés

A manapság jellemző zombi őrületet és szuperhős mániát kihasználva a CW tévécsatorna (ők felelősek az Arrow és Flash sorozatokért is) úgy döntött, hogy meglovagolja ezen témák népszerűségét és összeboronálja a kettőt. Így március 17-én érkezik az iZombie.

A sorozat a Vertigo kiadó (ők adják ki a DC véresebb/komolyabb történeteit) képregénye alapján készül, de a sorozat csak részletekben kapcsolódik a füzetek történéseihez.

Ahogy a trailerben is látható, a készülő iZombie egy Liv nevű lányról szól, aki semmiképp nem nevezhető hétköznapinak, ugyanis halott. Liv zombiként éli mindennapjait, de ezt próbálja eltitkolni a körülötte élő emberek elől. Hullaházi munkájának köszönhetően szerzi be elsődleges táplálékát, az emberi agyat. Kollégája azonban rájön valódi kilétére, de ahelyett, hogy kirohanna a világból, inkább segít neki megtartani a titkát. Az emberi agyak elfogyasztásának következményeként, Livnek látomásai támadnak az elhunytak múltjából és amikor kellemetlen kérdések záporoznak felé tudásával kapcsolatban látnoknak adja ki magát. Képességeit felhasználva egy nyomozónak kezd el segíteni, aki a hullaházba került áldozatok gyilkosait keresi.

A képregényben több különböző természetfeletti lény is megjelenik, valószínűleg a sorozatban is felbukkan néhány majd ezek közül és Liv képességei is várhatóan bővülni fognak. 

Az iZombiet az Rob Thomas és Diane Ruggiero hozza el nekünk, akiknek a Veronica Mars sorozatot is köszönhetjük. A Livet alakító színésznő, Rose McIver, pedig olyan sorozatokból lehet esetleg ismerős, mint a Once Upon a Time (Egyszer volt, hol nem volt) vagy a Masters of Sex.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)