Hirdetés

Rowling: Harry-vel kellett volna összehozni Hermionét

|

A legendás Harry Potter sorozat írójá elismerte, tévedett amikor a főhős helyett Ronnal fűzte össze Hermione szerelmi szálát.

Hirdetés

6 évvel ezelőtt jelent meg J.K.Rowling világhírű sorozatának utolsó kötete, és bár az író az elmúlt időszakban sem tétlenkedett, volt ideje újra átgondolni a könyvek cselekményét és az írás közben meghozott döntéseit.

Az írónő egy brit lapnak adott interjúban osztotta meg érzéseit az üggyel kapcsolatban: "A döntésemnek semmi köze nem volt az irodalomhoz, egyszerűen ragaszkodtam az eredeti elképzelésemhez. Személyes okokból döntöttem így, és ma már látom, hogy hiba volt."

Az interjút egyébként a filmekben Hermionét játszó Emma Watson kisasszony készítette az írónővel, aki teljes mértékben egyetértett vele. "Biztosan rengeteg rajongóban merült már fel a kérdés, és sokan gondolkodtak azon, vajon Ron valóban boldoggá tudta-e tenni Hermionét." A színésznő egyébként nemrég jött össze új barátjával, így ismét lemaradtunk a kínálkozó lehetőségről.

Rowling még szeptemberben jelentette be, hogy a Warnerrel közösen bővíteni fogják a varázslók világát. Ennek következtében új filmekre és játékokra számíthatunk majd, további bejelentés azonban még nem érkezett.

Ti mit csináltatok volna másképp a Harry Potter franchise-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)