Hirdetés

Jake Gyllenhaal most nem egy szerep kedvéért kínozza magát, de ezt ne próbáljátok ki otthon!

|

A Hot Ones évadzáró epizódjáért mindent bevállalt Gyllenhaal.

Hirdetés

Konkrétan begörcsölt a lába, mégis végigcsinálta a Hot Ones-féle interjút Jake Gyllenhaal. Ez az a most a 20. évadát záró sorozat, amelyben híres embereket kérdezget a műsorvezető karrierjükről és életükről, miközben csirkeszárnyat esznek. Ha ez a csavar nem lenne elég: a csirkeszárnyak percről percre egyre csípősebbek, az egyik utolsó, a hírhedt Da Bomb fantázianevű kompozíció pedig alaposan megkínoz mindenkit. Kóstoltuk már a szószt, ez nem színjáték, tényleg gyilkos cucc.

De Gyllenhaal keményebb volt szinte mindenkinél: fogta és az egészet befalta, a műsorvezető egyszerre tiszteletteljes és hitetlenkedő tekintetét pedig azzal nyugtázta, hogy

nem azért csináltatok húsz évadot, hogy azt nézzétek, hogy beleharapok egy kicsit ebbe a borzalomba!

És közben izzadtan, vörös arccal, görcsölő végtagokkal is csak mesélt tovább, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Hirdetés

Gyllenhaal egyébként is híres arról, hogy fizikai tortúrára is hajlandó egy-egy szerep kedvéért (emlékszünk, milyen borzalmasan nézett ki az Éjjeli féreg című médiakritikus szatírában, ugye?), de ez láthatóan még neki is majdnem sok volt.

A fájdalom mindensetre megtette a magáét: Jake úgy mesélt az életéről, mintha nem lenne holnap. Egy ponton valószínűleg biztos volt benne, hogy nem is lesz. Nézzétek meg, az epizódnak mind a harminc perce kincs.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)