Hirdetés

007: Nincs idő meghalni - Bond morcos az első magyar feliratos előzetesben

|

Megérkezett a jövő áprilisban debütáló film első videója.

Hirdetés

2020-ban utoljára alakítja James Bondot Daniel Craig, utána valaki más fogja átvenni a helyét. Hogy ki, az még egyelőre rejtély, beszéltek drasztikusabb váltásokról is, de még semmi konkrétumot nem tudni. Jövőre várhatóan kiderül, addig meg örömmel látjuk viszont ezt a már ismerős arcot.

Hirdetés

A 007: Nincs idő meghalni cselekménye szerint Bond a visszavonulása után sem tud nyugodni, egy régi barát keresi fel Jamaikában, mert szükség van a szolgálataira egy elrabolt tudós kiszabadításához. A főgonoszt, Safint Rami Malek alakítja. A trailert pedig ahogy azt már megszokhattátok, magyar felirattal nézhetitek meg nálunk. 

A hazai premier 2020. április 9-én lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)