Hirdetés

Megvan a 25. Bond mozi címe

|

Kíváncsian várjuk, mit hoznak majd ki ebből a fordítók.

Hirdetés

Szépen lassan egyre többet megtudunk a 2020 áprilisában érkező 25. James Bond moziról, amelyben utoljára ölti magára a 007-es ügynök zakóját Daniel Craig.

Hirdetés

A hivatalos James Bond Twitter oldalon tett közzé a stúdió egy rövid animációt, amelyben ott figyelt a soron következő Bond mozi címe: No Time to Die. Tessék ízlelgetni. 

A filmről egyelőre annyit tudunk, hogy a visszavonult Bond Jamaicában pihenget, de régi barátja, Felix Leiter a segítségét kéri, ezért ismét bevetésre indul. Danny Boyle rendező helyét Cary Fukunaga vette át, emiatt csúszott idén októberről jövő áprilisra a premier. Craig mellett Rami Malek, Léa Seydoux, Ana De Armas, és Lashana Lynch is szerepel majd a No Time to Die-ban, szóval a színészgárdával biztosan nem lesz gond. Ti várjátok már Daniel Craig búcsúfilmjét? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)