Hirdetés

Megérkezett az új James Bond film főcímzenéje Billie Eilish előadásában

|

A 18 éves előadó az Grammy-díjak után egy új rekordot is felállított, hiszen ő a legfiatalabb előadó, aki egy James Bond film főcímdalát jegyzi.

Hirdetés

A James Bond széria évtizedek óta számít popkultúrális alapkőnek, és függetlenül az adott mozi minőségétől, mindig is presztízst jelölt egy ilyen filmen dolgozni. Elég ha csak a Bond-lányokat említjük, amivel egy színésznő instant szexszimbólummá vált. Emellett a főcímzene előadása volt az a másik visszatérő elem, ahol a legnevesebb művészek fordultak meg, most pedig már meghallgathatjuk, hogy mire ment Bilie Eilish a feladattal. 

Hirdetés

A 18 éves énekesnő már a Grammy-díjátadón is elképesztő sikert aratott, számtalan rekordot tart hallgatottságban, most pedig felállított egy újabbat, hiszen ő a legfiatalabb előadó, aki egy James Bond főcímzenén dolgozhatott. Ezzel Eilish beírta magát egy olyan listába, amin előtte többek között olyan nevek szerepelnek, mint Sam Smith, Adele, Madonna, Bono, Tina Turner, Paul McCartney, Louis Armstrong vagy Tom Jones. Hogy hogy sikerült az előreláthatólag április 9-én debütáló 007 Nincs idő meghalni főcímdala, a No Time to Die, azt magatok is megítélhetitek, hiszen már elérhető a legtöbb zenei platformon:

(Ha nem indulna el a videó, kattintsatok erre a linkre, ami közvetlenül az énekesnő csatornájára visz.)

Nektek hogy tetszik a No Time to Die?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)