Hirdetés

James Bond - így készül a következő film

|

Már gőzerővel zajlanak a 24. James Bond film munkálatai, a stábnak pedig volt ideje összedobni egy rövid videót, hogy bekukkanthassunk a kulisszák mögé.

Hirdetés

A titkosügynök kalandjait immár 24. alkalommal viszik vászonra, Daniel Craig mellett pedig most is olyan sztárokkal találkozunk majd a moziban, mint Christoph Waltz, Ralph Fiennes, vagy a Galaxis őrzőiben Drax-et játszó Dave Bautista.

A James Bond filmek mindig is legendásan gyönyörű helyszíneken játszódtak, ez pedig most sem lesz másként. A csapat igencsak magasra tette a lécet a Skyfallal, így mindent be kell vetniük, ha a következő résszel túl akarják szárnyalni a korábbi epizódot.

A lenyűgöző hegyvidéki jeleneteket Ausztriában forgatták, ez pedig egy fokkal nehezebb, mintha egy stúdióban a zöld vászon előtt kellett volna ugrabugrálni. Már a stáb teljes cuccát sem könnyű több ezer méter magasra felutaztatni, a forgatás egyedi körülményei és veszélyei pedig még izgalmasabbá teszik a munkát.

A James Bond: Spectre november 6-án kerül majd a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)