Hirdetés

James Cameron filmje miatt kellett megváltoztatni az Avatar: The Last Airbender animációs sorozat címét

|

Közel öt évvel az első Avatar film előtt indult a sorozat, mégis át kellett gyúrni a címét.

Hirdetés

Az Avatár - Aang legendája, eredeti angol címe szerint Avatar: The Last Airbender animációs sorozat 2005 februárjában indult el a Nickelodeon csatornán, eredetileg azonban egy jóval egyszerűbb, letisztultabb cím volt az alkotók fejében. Simán csak Avatar lett volna ugyanis a széria címe, csak épp közbejött James Cameron filmje, a 2009 decemberében a mozikba kerülő Avatar.

Érthető, hogy elsőre furcsának tűnhet, miért egy közel öt esztendővel a mozis bemutató előtt elindult tévésorozat címét kellett megváltoztatni, de tényleg ez volt a helyzet, ugyanis Cameron nagyon előre gondolkodott.

Hirdetés

James Cameron már 2005-ben levédette az Avatar címet, ezért voltak kénytelenek a gyártó Viacom fejesei agyalni egy kicsit, és ellátni egy alcímmel is a saját Avatar animációs sorozatukat. Erről Giancarlo Volpe, a sorozat egyik rendezője nemrég Twitteren írt egy posztot.

Volpe egyébként tweetjében arra is kitért (nyilván viccelve), hogy az Avatar 2 ugyebár The Way of Water, vagyis A víz útja alcímmel érkezik, ha viszont "The Firebending Masters", vagyis "A tűzhajlító mesterek" lesz a harmadik Avatar mozi címe, be fog gurulni. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)