Hirdetés

James Cameron tisztázta, tényleg sorozatot csinál-e a Titan tragédiájából

|

Mindenhonnan záporoznak a pletykák, hogy James Cameron, a Titanic rendezője majd a Titanről is készít filmet. Ezen a ponton már ő sem hagyhatta szó nélkül ezt.

Hirdetés

Amikor 2023. június 18-án útjára indult az apró tengeralattjáró, az utasai nem sejthették, hogy mi vár rájuk.

A Titan katasztrófájának története azóta már bejárta a világot, de a történet lényege, hogy a gép a vendégeivel lemerült megnézni a Titanic elsüllyedt maradványait, ám a süllyedést követő 165. percben a kapcsolat megszakadt a Titannel, és csak később derült ki, hogy a tengeralattjáró összeroppant, és megölte fedélzetének minden utasát.

Hirdetés

Mivel a Titanic katasztrófájáról James Cameron rendezett egy filmtörténeti klasszikust, így adott volt a kérdés, hogy a Titan történetéről is rendezne-e egy produkciót. A tömeg olyannyira rápörgött a témára, hogy a The Hollywood Reporter már a következőt írta egy cikkében:

"A Titan katasztrófájára már potenciális sorozatként néz a világ legnagyobb streaming szolgáltatója, és Jameset választhatják rendezőként. A téma közel áll a rendező szívéhez, és azok után, hogy milyen finoman kezelte a Titanic történetét, ez egy természetes folytatása lenne karrierjének."

Persze mindez csak feltételes mondatok kutyulmánya volt, de a The Hollywood Reporternek sikerült annyira beindítania a pletykagépet, hogy Cameronnak reagálnia kellett az egészre.

"Általában nem reagálok pletykákra, de most kénytelen leszek. Nem folytatok tárgyalásokat semmilyen Titan filmmel kapcsolatban, és nem is fogok."

A válasz egyértelmű: Cameronnak esze ágában sincs hozzányúlni a sztorihoz. Ettől függetlenül majdnem biztosak vagyunk benne, hogy lesz, aki ugrik majd a lehetőségre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)