Hirdetés

James Gunn elárulta, mennyi stáblistás jelenet vár A galaxis őrzői 3 nézőire

|

Reméljük, hogy csak kis üdítővel szeretik nézni a filmeket, mert a következő Marvel produkció vége után is vár még ránk pár jelenet.

Hirdetés

A galaxis őrzői 3 a jövő héten debütál majd a magyar mozikban, az első bemutatók pedig már pörögnek a világ többi részén. A legelső sajtós beszámolók szerint egy könnyfakasztó és zseniális lezárásban lesz részünk, ami a legjobb Marvel dolog lesz a Végjáték óta. Csak remélni tudjuk, hogy nem túloztak ezek a vélemények.

Az első trailerek is azt ígérték, hogy egy drámai befejezést kap majd az MCU űrutazó szupercsapata, amire csak ráerősít a tudat, hogy a rendező már a DC istállójában rendezgeti Superman köpenyét - Gunn ugyebár végleg átigazolt a konkurenciához, ő lett a DC Studios társelnöke.

Hirdetés

Persze mielőtt még végleg hátrahagyná Űrlordot és társait, James Gunn még letudja a szokásos marketinges turnékat, és folyamatosan beszélget a rajongókkal a közösségi oldalakon. A legutóbbi kérdése sokaknak az volt, hogy számíthatnak-e stáblistás jelenetre. A válasz pedig egészen pontosan így szólt:

"Nem. Kettőre számíthattok."

Az, hogy Gunn nem készül több Marvel filmet rendezni, és hogy őrzők csapatának ezzel (feltételezhetően) vége, egészen bizonyosnak tűnik, de a karakterek jövője és helyük az univerzumban még nem teljesen tiszta. Ezekre világíthatnak majd rá a stáblistás extrák. Egyelőre persze csak találgathatunk, de május 4-én minden kiderül majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)