Hirdetés

James Gunn elmesélte Mordály és Groot első találkozását

|

Eredetileg egy kisfilmben láthattuk volna a pillanatot, ami végül sosem valósult meg.

Hirdetés

Május elején került a mozikba az A galaxis őrzői 3, amely nemcsak az eddig ismert csapat utolsó kalandja volt, de végre bemutatta, hogy milyen volt Mordály tragikus múltja, amelyre korábban már számos alkalommal utaltak. Mielőtt James Gunn átnyargalt volna a DCU-t egyengetni, még ismételten megmutatta, hogyan kell Marvel-filmet készíteni (akár videóként is fogyaszthatjátok a kritikánkat, ha kimaradt), azonban nem minden fért bele a két és fél órás filmbe. 

Mordály és Groot megismerkedése és barátságának kialakulása például olyan téma, amiről alig tudunk valamit. Gunn egy rövidfilmmel szerette volna ezt pótolni, ám az sosem valósult meg.

Hirdetés

Sok hírességhez hasonlóan a rendező is regisztrált a Twitter riválisának szánt Threadsre, ahol az egyik felhasználó megkérdezte tőle, hogy ki az a Tibius Lark, akit A galaxis őrzői 1 egyik jelenetében említettek, van-e valami köze Groothoz vagy sem. Gunn a következő magyarázatot adta: 

"Írtam egy kisfilmet, amiben elmagyarázom, hogyan találkozott Mordály és Groot. Még storyboardot is készítettünk, helyszíneket is felderítettünk, és tesztfelvételek is születtek (az SDCC-n volt látható a 'trailerben', amit 12 forgatási nap után vágtunk össze). De nem volt rá időm, mivel a Vol. 1 munkálatai felgyorsultak. A rövidfilmben Tibius Lark, Groot és Mordály egy mélyen a földben lévő kútba volt bezárva. Tibius a halálán volt. Elmagyarázta Mordálynak, hogy évek óta gondozza Grootot. Egykor egy elcseszett galaktikus állatkertben dolgozott, és megmentette az ott kiállított lényt, majd barátok lettek. Megkérte Mordályt, hogy vigyázzon rá, aztán meghalt. Amikor meghalt, Mordály lenézett a sötét cellába, és észrevette, hogy [Tibius] valójában egy robot, a szétzúzott alsó teste mechanikus. Az őrök a föld felett valami dübörgést hallottak, megfordultak, és látták, hogy Mordály és Groot kirobban a földből, Mordály Groot vállán, a kezében pedig egy Tibius Lark testéből készült gépfegyver volt, és lelőtte az összes őrt, majd elmenekültek, és együtt voltak, amíg nem találkoztak az Őrzőkkel."

Egy ideig úgy volt, hogy a két karakter kaphat egy spin-off filmet, 2016-ban például a Grootot szinkronizáló Vin Diesel azt sugallta, hogy csakis James Gunnon múlik a dolog, aztán végül nem lett az egészből semmi. A képregényekben azonban bármikor olvashatunk kettejük közös kalandjairól. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)