Hirdetés

James Gunn szerint nincs rivalizálás a Marvel és a DC között

|

A galaxis őrzői filmek rendezője a közösségi médiában reagált a Marvel vs. DC kérdésre.

Hirdetés

Ha valaki, hát James Gunn képben van azzal, hogy mi folyik a Disney/Marvel és mi a Warner Bros./DC háza táján, hiszen mindkettőnél megfordult már: előbbinél A galaxis őrzői filmeket hozta tető alá (a harmadik részt is ő készíti), míg utóbbi számára az új Öngyilkos osztagot rendezi. Ezt szem előtt tartva egy felhasználó megkérdezte Gunn-t arról Twitteren, hogy mit gondol a két stúdió közötti rivalizálásról, illetve hogy a rajongók előszeretettel versenyeztetik őket. 

Hirdetés

Gunn válaszában elmondta, hogy nem emlékszik senkire sem a Marvelnél, sem a DC-nél, aki valaha is elítélte volna a másik társaságot. Úgy hiszi, hogy valószínűleg kisebb a verseny a Marvel és a DC között, mint a Marvel & DC és az összes többi film között, végtére is hasonló hajókban eveznek mindketten. 

Az új Suicide Squad 2021. augusztus 6-án jön az amerikai mozikba, míg A galaxis őrzői 3-ra várhatóan tovább kell várnunk. Személy szerint azt vallom, hogy teljesen mindegy, melyik stúdió adja ki a filmeket, egyszerűen csak minőségi alkotásokat akarok látni. Ti mit gondoltok erről a rivalizálás dologról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)