Hirdetés

James Gunn szerint a cameók a szuperhősös filmek egyik legrosszabb elemei

|

A "cameopornó", avagy a rajongók szívének kedves karakterek erőszakos betuszkolása keresztbe tesz a történetmesélésnek.

Hirdetés

Tény, hogy hatásos volt a két korábbi Pókembert visszahozni a Pókember: Nincs hazaútban, de a filmesek valóban kezdik túlzásba vinni a cameókra építkezést, ami különösen a Star Wars sorozatoknál problémás. A több Marvel filmet is rendező, most a DC gyeplőjét tartó James Gunn is úgy látja, a képregényfilmek töltelék cameói már ártalmasak.

"Én »cameópornónak« hívom ezt, és a közelmúlt szuperhősös filmjeinek egyik legrosszabb elemének tartom. Ha egy karakter megjelenik egy filmben, annak történet szempontjából oka kell legyen."

- írta a Threadsen közzétett posztjában.

Hirdetés

Hozzátette, hogy a valódi cameók nem zavarják, ha csak egy pillanatig tartanak, easter eggként jelennek meg. Azt viszont nem tartja jónak, hogy egy sztorit karakterek betuszkolásával tesznek tönkre, nem azért jelennek meg figurák, hogy hozzáadjanak a történethez.

Biztosak lehetünk benne, hogy ha bárki felbukkan a 2025 júliusában érkező Superman: Legacy filmben, annak fontos szerepe lesz, és a későbbiekben sem próbálják majd pusztán azzal a mozikba csalogatni a nézőket, hogy régi kedvencüket láthatják ismét a vásznon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)