Hirdetés

James Gunnra rászáltak a dühös DC-rajongók, most válaszolt az őt gyalázóknak

|

Sokan nekiugrottak a rendezőnek, miután megkavarta a DC filmes univerzumát, de Gunn higgadtan reagált a rajongók kiborulásaira.

Hirdetés

Az év egyik legnagyobb filmes meglepetése volt, amikor kiderült, hogy A galaxis őrzői-filmek rendezője, James Gunn fogja mostantól vezetni a DC Comics filmes részlegét. A rendező hamar belevágott az átrendezésbe, gyakorlatilag teljesen újragondolta, hogy innentől hogyan is megy majd tovább a képregénykiadó filmes univerzuma.

Ennek persze súlyosabb következményei is voltak, többek között az is, hogy Henry Cavill mégsem fog visszatérni Superman szerepében, ami érthető módon heves reakciókat váltott ki a közönségből. A rendező szerencsére nem vesztette el a hidegvérét.

Gunn nemrég a Twitteren írt egy threadet, melyben megosztotta, hogy rengeteg sértést vágtak az ő és Peter Safran fejéhez, mióta elkezdték meghatározni a DC Extended Universe új kreatív irányát,  ugyanakkor azt is hozzátette, hogy számítottak ilyesmire és igazából volt már ennél rosszabb bánásmódban is részük.

Hirdetés

Így reagált:

"Senki sem szereti, ha zaklatják vagy gúnyos nevekkel illetik, de őszintén szólva volt már sokkal rosszabb is. A tiszteletlen reklamáció sosem fogja befolyásolni a tetteinket. Amikor elvállaltuk ezt a melót, tudtuk, hogy lesz egy rázós átmeneti időszak és azt is, hogy idővel hoznunk kell majd nehéz és kevésbé egyértelmű döntéseket, főleg mindannak tükrében, ami előttünk történt."

Érthető, hogy sokan kötődnek ezekhez a karakterekhez vagy akár a színészekhez, de a személyeskedő fröcsögés sajnos akkor sem elfogadható viselkedés. A legkevesebb, hogy adunk egy esélyt a rendezőnek és ha ne adj' isten mégsem sikerül jól, ami ki sül ebből az egészből, azt is civilizált és konstruktív hangnemben kell megfogalmaznunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)