Hirdetés

Jamie Foxxot beperelték szexuális zaklatás miatt

|

A felperes szerint még 2015-ben inzultálta őt a színész egy New York-i bárban.

Hirdetés

Valószínűleg volt már jobb éve is az ideinél az Oscar-díjas Jamie Foxxnak, aki tavasszal hosszú heteket töltött kórházban, izgalmas témát szolgáltatva a bulvársajtónak, és most nem valamelyik aktuális filmjével, például a The Burial című tárgyalótermi drámával került a figyelem középpontjába. A színész ellen ugyanis keresetet nyújtottak be a bíróságon, mégpedig szexuális zaklatás vádjával.

Az állítólagos esetre 2015-ben került sor a New Yorki-i Catch NYC bárban, ahol a keresetben Jane Doe néven szereplő felperes (természetesen nem ez az igazi neve) egy barátjával Foxx, valamint a tetőteraszon található szórakozóhely tulajdonosa, Mark Birnbaum asztala mellett foglalt helyet.

Hirdetés

A nő szerint hajnali 1 körül a barátja megkérdezte a színészt, hogy készíthetnek-e egy képet, Foxx zokszó nélkül belement a közös fotózkodásba, de közben bókolni kezdett a felperesnek. Olyan megjegyzések hangzottak el, mint hogy a teste egy szupermodellé, csodálatos az illata, és úgy néz ki, mint Gabirelle Union (Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk).

A színész ezután a karjánál fogva egy elszeparált zugba vezette a nőt, ahol a bírósági dokumentumok alapján fogdosni kezdte, a felsője alá és a bugyijába is benyúlt - írja a Variety. A keresetben az áll, hogy egy biztonsági őr szemtanúja volt az esetnek, de nem lépett közbe. Foxx csak akkor állt le, amikor odajött a nő barátja.

A felperes, kinek valódi nevét nem hozták nyilvánosságra, kártérítést követel a történtek miatt, amik annyira megviselték, hogy orvosi segítséget kellett kérnie. Birnbaum és a Catch NYC is alperesként szerepel az ügyben, amiért a nő állítása szerint lehetővé tették, hogy sor kerüljön a zaklatásra.

Egyelőre sem a színész, sem az ügynöke vagy a jogi képviselője nem reagált a vádakra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)