Hirdetés

Jamie Lee Curtis is szívesen csatlakozik a One Piece stábjához, de van egy kikötése

|

A színésznő szívesen beugrik, hogy kisegítse a szalmakalapos kalózokat, de szolgálatai nincsenek ingyen, és itt nem a pénz az alku tárgya.

Hirdetés

A One Piece a világ egyik legnépszerűbb sorozata jelenleg, így nem meglepő, hogy a Netflix berendelte annak második szezonját. Miközben a piros csapat az előkészületekkel van elfoglalva, az írók sztrájkolnak jobb fizetésért, munkaügyi biztonságért, és MI-vel szembeni védelemért.

Egész Hollywood vékony jégen táncol jelenleg, ami a One Piece gyártását is befolyásolja. Itt jön be a képbe Jamie Lee Curtis. A második évaddal rengeteg izgalmas karaktert ismerhetünk majd meg elvileg, többek közt Doctor Kurehát, aki egy idősebb orvos fiatalos szívvel, és sokak szerint boszorkányos erőkkel. A manga rajongói imádnák, ha Jamie Lee Curtis vinné a szerepet, és a színésznő szívesen vállalná is. Egy feltétellel.

Hirdetés

Az ő egyetlen kitétele, hogy az AMTPT (Alliance of Motion Picture and Television Producers, tehát a filmes és telvíziós producerek szövetsége) üljön le az asztalhoz az írókkal, és szülessen egy olyan fair ajánlat, ami véget vethet ennek a mostoha helyzetnek.

A One Piece gyártásáért felelős stúdió állítása szerint 12-18 hónapon belül jöhet a második évad, de a jelenlegi sztrájk ezt jelentősen kitolhatja időben. Meglátjuk, hogy a Netflix széria alakuló stábjának nyomása mennyit ér majd a megegyezésért folytatott harcban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)