Hirdetés

Nem Jar Jar a Star Wars legkevésbé kedvelt karaktere

|

Akármennyire sokkoló is, egy felmérés szerint heten állnak mögötte a rangsorban.

Hirdetés

Nem kell messzire menni, hogy találjunk egy embert, akinek szívébe nem lopta be magát az előzménysorozatban szereplő gungan. Rég volt már, el is felejtettük idióta beszédét és cselekedeteit, amik jelentősen rontottak a filmek értékén. 

Hirdetés

Ugyanakkor meglepő módon többen szeretik, mint például Mace Windut. A Morning Consult felmérésében 2200 felnőtt vett részt, akiket arra kértek, mondják el, egyes Star Wars-karaktereket mennyire tartanak szerethetőnek. A rangsort nem kell nagyon komolyan venni, a második felében valószínűleg azért is vannak sokan az új filmekből, mert ők kevésbé ismertek, nem ívódtak bele a popkultúrába.

A lista élén Leia hercegnő áll, őt Luke, majd Chewbacca követik. Alapvetően elmondható, hogy a megkérdezettek elsősorban a régieket szeretik, de Obi-Wan (aki határeset, de tekintsük most előzménytrilógiás karakternek) és Anakin is befért a top 10-be. Az újoncok közül a legnépszerűbb Finn, majd BB-8 és Rey következik. Jar Jar sokaknak szimpatikusabb, mint Mace Windu, Kylo Ren, Palpatine, Jyn Erso, Wedge Antilles, Dooku gróf, és a legalul szereplő Snoke legfőbb vezér.

A kutatásból kiderült az is, hogy az új filmek népszerűbbek az előzménytrilógia darabjainál, 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)