Hirdetés

Viszontlátjuk még Jared Letót Jokerként

|

Ugyan a karakter eredetét bemutató filmben nem Jared Leto alakítja majd a DC talán legismertebb gonoszát, később még visszatér Joker szerepében.

Hirdetés

Hiába a rendkívüli igyekezet az elmúlt években a DC és a Warner részéről, hogy felépítsék filmes univerzumukat, még távol állnak a teljes sikertől. Ezt kiválóan példázza, hogy gyakran merülnek fel pletykák, amik szerint fontos szereplőket alakító színészek hagynák maguk mögött a DCEU-t.

Hirdetés

Ez volt a helyzet Jared Leto nem teljesen sikeres Jokerével is, aki nemrég a korábbiaknál sokkal visszafogottabban nyilatkozott a gonosz megformálásáról. A Suicide Squadra való visszatekintés mellett pedig azt is cáfolta egy ausztrál rádiónak adott interjújában, hogy távozik a DC filmes gárdájából.

"Annyi hype és baromság van ekörül. Úgy gondolom, sokaknak csak szórakoztató erről beszélni. A film megjelenésekor is annyi mindent pontatlanul mutattak be, például a method acting módszer kapcsán is. A kilencven százaléka nem is volt igaz, de már saját életet éltek ezek a pletykák. Pedig hihetetlen élmény volt, mindenki lenyűgöző volt. Margot Robbie az egyik legkedvesebb ember és legjobb színésznő, akivel valaha dolgoztam, amit nagyon élveztem. Azt gondolom, a közös jeleneteink közben szórakoztam valaha a legjobban a díszletek között. Minden nagyszerűen alakul abban a világban és örülök, hogy a részese lehetek"

- mondta Leto.

Az persze kérdéses, hogy mikor is láthatjuk viszont Jokerként, hiszen úgy tűnik, az eredetfilmben más formálja meg a karaktert, a Suicide Squad 2-ről pedig egyelőre semmit nem tudunk azon kívül, hogy készül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)