Hirdetés

Jared Leto szerint a Marvel-filmek mentették meg a mozikat a bezárástól

|

A Morbius címszereplője úgy véli, ha nincs a Disney égisze alá tartozó Marvel, már filmszínházak sem lennének.

Hirdetés

Mindössze két hét választ el minket a legújabb Marvel-film, a Sony által tető alá hozott Morbius bemutatójától, és mivel már mozgásba lendültek a marketinggépezet fogaskerekei, aligha fogják ismét elhalasztani. A promóciós kampány részeként a film fő- és címszereplője, Jared Leto tartalmas interjút adott a Variety munkatársainak, amiből megtudhattuk, miért is hálás a Marvel karaktereit és történeteit felvonultató szuperhősös produkcióknak.

Az Oscar díjas színész gyerekként nagy filmrajongó volt, a mai napig informatív kulturális élményként gondol vissza azokra az alkotásokra, amelyeket moziban látott, és amelyek mély benyomást tettek rá. Tulajdonképpen megváltoztatták az életét.

Hirdetés

Ezek miatt az élmények miatt szomorú is a jelenlegi állapotok miatt, ugyanakkor hálás azért, hogy van, aki életben tartja a klasszikus moziélményt.

"Ha nem lennének a Marvel-filmek, nem is tudom, hogy léteznének-e még mozik. Úgy tűnik, hogy nincs már mindenkinek hely, fáj is a szívem emiatt. De hálás is vagyok ezekért a filmekért, mert életben tartják a mozit."

Leto valamelyest nyilván hazabeszél, elvégre az április 1-jén érkező Morbius, amelyben az élő vámpírként elhíresült karaktert személyesíti meg, szintén Marvel-produkció, még ha a Sonyé is. De kétségtelenül van igazság a szavaiban, mert már a pandémia előtt is kezdték kiszorítani a szuperhősös alkotások azokat a filmeket a mozikból, amelyekben senkinek sincs szuperképessége, és senki sem hordja kívül az alsónadrágját.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Szóba került még Michael Morbius szerepe mellett egy másik, jóval ismertebb képregényes alaké a beszélgetés során. Azzal kapcsolatban, hogy ismét eljátszaná-e Jokert, Leto óvatosan fogalmazott:

"Sose mondd, hogy soha. Ordas nagy klisé, de hallottam, hogy Conor McGregor is ezt mondta nemrég. Erre úgy reagáltam, 'Tudod mit? Igazad van, Conor. Sose mondd, hogy soha.'"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)