Hirdetés

Jason Momoa is kiállt Ray Fisher mellett Az Igazság Ligája rendezőjével szemeben

|

Az Aquamant játszó színész is támogatását fejezte ki a Kiborgot megformáló kollégájának, aki azt állítja, hogy Joss Whedon vállalhatatlanul viselkedett a film forgatásai alatt.

Hirdetés

Még július elején robbant ki a botrány, amelyben Ray Fisher szállt bele Az igazság Ligáját rendező Joss Whedonbe, aki szerinte pokollá tette a film forgatásait miután Zack Snyder kiszállt a projektből. Most Jason Momoa, azaz Aquaman Instagram-oldalán osztott meg egy képet képet, mely arról árulkodik, hogy egyetért színésztársával. 

Momoa egy 24 óráig elérhető Insta-sztoriban osztott meg egy képet Ray Fisherről, melyhez azt a feliratot csatolta, hogy "IStandWithRayFisher", azaz "Ray Fisher mellett vagyok".

Hirdetés

Momoa jóval nagyobb név Hollywoodban, mint Fisher, így a kiállása valószínűleg sokat számít a kampányban, melyet a Kiborgot játszó színész folytat Whedon és a Warner Bros. ellen. 

Fisher azt álltja, hogy a forgatások alatt a rendező "undorító, zaklató, nem professzionális és teljesen elfogadhatatlan módon" viselkedett Az Igazság Ligája stábjával, melyet a film producerei, Geoff Johns és Jon Berg lehetővé tettek, folyamatosan a rendezőt védve. Az ügy mostanra odáig jutott, hogy tanúkat gyűjtenek, akik alátámaszthatják a színész állításait, így kényszerítve rá a Warnert, hogy a jövőben sokkal elszámoltathatóbb legyen a működése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)