Hirdetés

Jason Momoa Johnny Deppnek öltözve próbálta kikészíteni Amber Heardöt az Aquaman 2 forgatásán

|

Momoa sem volt kifejezetten lelkes amiatt, hogy Amber Hearddel kellett dolgoznia.

Hirdetés

Még decemberig nem tudjuk meg, mennyi szerepet kapott végül Amber Heard karaktere, Mera az Aquaman és az elveszett királyságban, de addig is érkeznek izgalmas sztorik, amik mind azt sugallják, Heard és Johnny Depp pere hatással volt a filmre.

És nem csak arra, hanem Jason Momoára is. A Variety által közzétett beszámoló alapján a főszerepet játszó színész egy nap részegen jelent meg a forgatáson, Deppnek öltözve, és így próbálta meg kirúgatni Heardöt. Erről Heard pszichológusának feljegyzéseiben lehetett olvasni.

A színésznőt egyébként tényleg majdnem kirúgták, méghozzá azért, mert nem volt meg közte és Momoa között a szükséges kémia - ezt a per során Heard ügynöke is megerősítette. Azt, hogy maradhatott, Elon Musk, Heard volt párja intézte el, aki egyik ügyvédjével a Warner Bros.-nak küldött fenyegető levelet.

Hirdetés

Állítólag James Wan rendező is emelt hangon beszélt a színésznővel a per miatt, és megtiltotta, hogy az Aquamanről posztoljon, vagy hogy másokkal pózoljon a forgatáson készült képeken.

A DC egyik szóvivője azzal kommentálta a Variety cikkét, hogy Momoa mindig profin jelent meg a forgatásokon, míg egy másik forrás annyit tett hozzá, hogy a színész nem Deppnek öltözött, mindig hasonló szerelésekben mászkált.

A szóvivő Want is megvédte, aki elmondása szerint mindig tisztelettel bánik a kollégáival. Mi mást is mondhatott volna, ugye.

Az Aquaman és az elveszett királyság december 21-étől lesz látható a hazai mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)