Hirdetés

Jason Momoa nagyon izgatott a Halálos iramban 10 munkálatai miatt

|

A Halálos iramban 10 forgatása kapcsán beszélt Momoa a karakteréről és Vin Dieselről is.

Hirdetés

Már egy ideje tudjuk, hogy Jason Momoa csatlakozott a Halálos iramban stábjához, már a kiadó is megerősítette, hogy a széria 10. számozott és egyben befejező részében az Aquamant is alakító színész is feltűnik.

Arról viszont már kevesebbet tudunk, hogy egész pontosan milyen karaktert fog majd alakítani Momoa, aki a nemrégiben egy interjúban adott kapaszkodókat a sorozat rajongóinak, persze gondosan ügyelve arra, hogy továbbra is sötétben tapogatózzunk a folytatást illetően.

Hirdetés

Jason Momoa először a saját karakteréről beszélt, aki az eddigi hírek szerint fontos negatív szereplő lesz, részleteket persze most sem mondhatott arról, milyen főgonoszra számíthat a Halálos iramban széria rajongótábora.

"Csodálatos, makacs és meg nem értett karaktert alakíthatok."

- nyilatkozott Momoa. A színész továbbá a munkálatokról is beszélt, és arról, milyen izgatott, hogy együtt dolgozhat Vin Diesellel és Charlize Theronnal, akinek ezzel a visszatérését is megerősítette.

"Olyan csodálatos emberekkel forgathatok, akikkel korábban még nem volt lehetőségem. Először is együtt dolgozhatok Charlize-zel, ami miatt nagyon izgatott vagyok."

Charlize Theron karaktere, Cipher először 5 évvel ezelőtt, a Halálos iramban 8-ban tűnt fel. Cipher nem csak a család ellensége, egyben veszélyes kiberbűnöző is, ami csak még izgalmasabbá teszi a sztoriját.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Amíg a lezáró rész első felvonására vártok, nézzetek bele a Halálos iramban 9 kritikánkba:

Vin Diesel elmondta, annak idején megígérte Paul Walkernek, hogy eljuttatják a franchise-t a 10. filmig, az ígéret pedig Walker halálával csak még jobban felértékelődött.

"Másnak talán semmit nem jelentene, de nekem, privát szinten nagyon sokat jelent. Ezt az ígéretet tettem a testvéremnek, szóval örülök, hogy beteljesíthetem."

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy mikor fognak elkezdődni a Halálos iramban 10 munkálatai, a visszatérő Justin Lin által forgatott rész azonban továbbra is 2023 nyarán esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)