Hirdetés

Jason Momoa bocsánatot kér A Holló remake kudarca miatt

|

Jason Momoa úgy döntött, elhagyja az évek óta készülő Holló remake-et, ezért pedig rögtön bocsánatot is kért azoktól a rajongóktól, akik bizakodva várták a főszereplésével készülő filmet.

Hirdetés

A James O'Barr kultikus képregényét adaptáló The Crow a 90-es évek egyik legismertebb filmje, ami nagyon sokat hozzátett az évtizedet meghatározó antihős kultuszhoz (sajnos Brandon Lee tragédiája is hozzájárult ehhez). A Sony már hosszú ideje próbálkozik egy remake elkészítésével, amelyben napjaink egyik legnépszerűbb színésze, Jason Momoa játszotta volna Eric Dravent, de úgy tűnik, továbbra sem fog könnyen összeállni ez a projekt.

Hirdetés

A Trónok Harca és az Igazság Ligája révén ismertté vált Jason Momoa az Instagramon osztotta meg a szomorú hírt a rajongóival az alábbi bejegyzés formájában:

"Nyolc évig vártam erre a szerepre. Imádom Corin Hardy-t és a Sony-t, de sajnos úgy tűnik, hogy talán még nyolcat kell várnom. Ez még nem az a csapat, aminek lennie kell. De esküszöm, hogy ki fogom várni. James O'Barr, sajnálom, hogy csalódást okozok, de következő alkalommal nem fogok. Ennek a filmnek szabadnak kell lennie. A rajongóktól szintén elnézést kérek. Nem játszhatok olyan filmben, ami kevesebb, mint amit az eredeti megérdemel. Készen állok, amikor a projekt is jó lesz."

Pontosan nem derül ki, hogy miért döntött így Momoa, de nem lepődnénk meg, ha van valami probléma a film jelenlegi verziójával, amit a színész kifogásol, legyen szó egy rossz forgatókönyvről vagy akár egy rossz alapkoncepcióról. A remake egyébként már nagyjából 10 éve készülődik, rengeteg rendező és főszereplő ment már át a projekten, szóval könnyen elképzelhető, hogy jelen pillanatban csak egy határozatlan ötlet és egy amolyan Frankenstein-forgatókönyv formájában létezik, ami elveszi az újabb színészek kedvét.

Ti mit gondoltok? Érdemes egyáltalán elkészülnie a remake-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)