Hirdetés

Jason Statham magyarul is odavág a cápának a Meg 2: Árok szinkronos trailerében

|

Természetesen ismét a színész megszokott hangján hallhatjuk majd őt akciózin.

Hirdetés

A nézők mindig is odáig voltak a cápás filmekért, 2018-ban pedig megkapták valószínűleg minden idők egyik, ha nem a legnagyobb tengeri ragadozóját a Megnek köszönhetően. A 130 millió dollárból készített, felvállaltan az agyatlan szórakoztatásra hajtó alkotásra vevő volt a közönség, hiszen több mint 530 millió dollárt kaszált, így nem is lehetett kérdés, hogy el fog készülni a következő rész - pláne ha azt is figyelembe vesszük, hogy a regénynek, amiből készült hét folytatása is van. 

Május elején be is futott a Meg 2: Az árok első előzetese, amelyet magyar felirattal mutattunk meg nektek, viszont a hazai nézők Jason Stathamet leginkább a Jászai Mari-díjas Epres Attila orgánumával szokták meg, így már hiányérzetünk volt a párosítás nélkül. 

Hirdetés

Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis megérkezett a Meg 2 szinkronos trailere is, amellyel a forgalmazó pótolja ezt a hiányosságot. Drabális megalodon, magyarul keménykedő Jason Statham, a Heart zenekar Barracuda című klasszikusának feldolgozása, és látványosnak ígérkező jelenetek készítenek fel minket a nyár egyik legnagyobb durranására: 

A Meg 2: Az árok augusztus 3-tól lesz látható a hazai mozikban. Ti meg fogjátok nézni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)