Hirdetés

Játékcsomagoláson láthatjuk a Godzilla vs. Kong film nagy összecsapását

|

Minden bizonnyal a két címszereplő harca lesz a jövőre érkező mozifilm tetőpontja.

Hirdetés

Semmi sem bizonyítja az MCU sikerénél ékesebben, hogy a gondosan megtervezett, egymásra épülő, utalásokkal és vendégszereplőkkel teli filmekből álló univerzummal szó szerint kasszát lehet robbantani. Többen is megpróbálták már lemásolni a Marvel receptjét, de a Universal Dark Universe kezdeményezése már a rajtvonalnál orra bukott, a Warner-féle DC Extended Universe még mindig keresi önmagát, és ami azt illeti a Legendary Pictures dédelgette MonsterVerse is távol áll attól, hogy bármelyik kaijus mozi bevétele átlépje az egymilliárd dolláros álomhatárt.

Hirdetés

Ettől persze a stúdió még nem adja fel, ugyanis egy közepes reboot (Godzilla), egy gyatra folytatás (Godzilla II: A szörnyek királya), valamint egy vállalható előzmény (Kong: Koponya-sziget) után mindent feltesz egy lapra, azaz következik a crossover, amelyben egymásnak eresztik a két istencsapását, azaz Godzillát és Kongot. Fontos megjegyezni hogy az óriási főemlős a legutóbbi filmben még nem számított teljesen kifejlett példánynak, azaz nőni fog még egy keveset, mire 2021. május 21-től műsorra tűzik a világ mozijai (feltéve persze, hogy a körülmények engedik) a Gozilla vs. Kongot Adam Wingard rendezésében.

Kettejük összecsapásáról a Playmates termékvonalát kibővítő játékok csomagolása villantotta meg az első hivatalos grafikát. Valami hasonlóra számíthatunk majd a filmvásznon is, miközben az Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henri, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler, Demián Bichir, Zhang Ziyi és Lance Reddick alkotta gárda az életért rohanhat, nehogy megegyék, dezintegrálják vagy szimplán csak eltapossák őket az egymással viaskodó gigászok.

Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)