Hirdetés

Játssz velünk, és tiéd lehet a Boba Fett könyve egy példánya!

|

Szívesen elolvasnád a Boba Fett könyve regényváltozatát? Csak egy kérdés választ el attól, hogy tiéd legyen egy belőle!

Hirdetés

Boba Fettről bizonyára mindenki hallott már, aki valaha is találkozott a Star Wars-zal, és az is köztudott, hogy ő az univerzum egyik neves fejvadásza, nem mellesleg Jango Fett klón-gyermeke.

A 2022 elején futó, Boba Fett könyve című, Disney+-os sorozatból, A mandalóri spin-offjából még többet tudhattunk meg róla, például azt, hogy miután a sarlakk (vagy sarlacc) verméből sikerrel kimenekült, és a taszken fosztogatók (avagy buckalakók) életet leheltek bele, átvette a lemészárolt Jabba helyét, és Fennec Shand társaságában igyekezett megtenni mindent azért, hogy pozícióját megőrizze a palotában.

Ezt a sztorit meséli el 234 oldalban Joe Schreiber - elsősorban - ifjúsági regénye, a - kiválóan elnevezett - Boba Fett könyve, ami tavaly óta a Kolibri Kiadónak hála magyar nyelven is elérhető.

Hirdetés

Ennek egy-egy példányát kaparinthatja most meg három olvasó, aki helyesen válaszol az alábbi kérdésre, és válaszát elküldi a jatek@kolibrikiado.hu címre, egy GS Boba Fett tárgyú levélben.:

Melyik bolygón található Jabba palotája? 

a) Alderaan

b) Hoth

c) Tatuin

A válaszokat január 12. és 18. között várjuk, a nyertesek vezetéknevének első betűjét, valamint keresztnevét ezt követően ebben a cikkben tesszük közzé, és e-mailben is értesítést kapnak. A nyereményeket a Kolibri Kiadó küldi el a nyerteseknek.

A játék nyertesei, akiket a Kolibri Kiadó e-mailben is értesített:

T. Nándor

D. T. Ildikó

P. Vilmos.

A nyereményjáték szabályzata itt olvasható.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)