Hirdetés

Játssz velünk, és tiéd lehet az egyik legjobb Joker történet, A gyilkos tréfa!

|

Az eredetileg képregényként megjelent A gyilkos tréfa alapján könyv készült, ezt nyerhetitek most meg.

Hirdetés

Még 1988-ban jelent meg a Batman: The Killing Joke, a DC egyrészes képregénye, ami elmeséli Joker eredettörténetét (legalábbis az egyiket), megtudhatjuk belőle, hogyan vált Gotham legismertebb gonosztevőjévé, Batman legnagyobb ellenfelévé, emellett pedig Barbara Gordon tragikus eseményeket követő átalakulásának története is szóba kerül.

Ez szolgál a magyarul a Kolibri Kiadó gondozásában idén megjelentetett A gyilkos tréfa regény alapjául is, amit Christa Faust és Gary Phillips dolgoztak át.

Hirdetés

Ennek összesen egy-egy példányát szerezheti most meg három olvasónk, aki helyesen válaszol az alábbi kérdésre egy a jatek@kolibrikiado.hu címre küldött, GS A gyilkos tréfa tárgyú levélben.

Milyen viszonyban áll Barbara Gordon Gotham rendőrkapitányával, James Gordonnal?

a) ő a lánya

b) ő a felesége

c) ő az unokahúga

A válaszokat december 1. és 7. között várjuk, a nyertesek vezetéknevének első betűjét, valamint keresztnevét ezt követően ebben a cikkben tesszük közzé, és e-mailben is értesítést kapnak. A nyereményeket a Kolibri Kiadó küldi el a nyerteseknek.

A nyereményjáték szabályzata itt olvasható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)