Hirdetés

Jennifer Lawrence szája a Barátnőt felveszünk legújabb szinkronos trailerében is mocskos

|

Nem is olyan könnyű elcsábítania egy srácot, mint hinnénk.

Hirdetés

Jennifer Lawrence Oscar-díjas színésznő és Az éhezők viadala franchise sztárja, ugyanakkor az utóbbi években visszavett a lendületből és alig szerepelt valamiben. 2019 óta egyedül az X-Men: Sötét Főnixben, a Ne nézz fel!-ben és A kiútban láthatták őt a nézők, és a következő filmje is valami különleges lehet. 

A Barátnőt felveszünk történetében ugyanis Lawrence egy olyan sofőrt alakít, akire rászállt az adóhatóság, elvették az autóját és a háza lehet a következő, szóval gyorsan pénzt kell szereznie. Rendes meló ugyan nem akad, viszont kapóra jön egy könnyűnek gondolt lehetőség: egy finoman szólva magának való fiút kell elcsábítania a szülők megbízásából. A feladat azonban nem egyszerű.

Hirdetés

Maddie (Lawrence) ugyanis hiába dob be mindent a vonzerejétől kezdve az apró trükkökön át szinte a felkínálkozásig bezárólag, a srác túl szemérmes, tapasztalatlan és tartózkodó. Azért így is összejön pár közös kaland, de hogy ki adja fel előbb, az ostromló vagy az ostromolt fél, az leghamarabb június 22-én derül ki, amikor Gene Stupnitsky (Jó srácok) új rendezését a magyar mozik is bemutatják. Addig is hangolódjatok rá a legújabb magyar szinkronos trailerrel:  

Ti meg fogjátok nézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)