Hirdetés

Jennifer Lawrence szerint mindenkit ki fog akasztani az új, korhatáros vígjátéka

|

A Barátnőt felveszünk már a sztorijával is kicsapta egyeseknél a biztosítékot, hiszen egy fiatal srác pénzért történő elcsábításáról szól.

Hirdetés

Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence filmográfiájában előfordul egy-két könnyedebb darab is a drámák mellett, de a színésznő még sosem készített korhatáros vígjátékot, a Barátnőt felveszünk az első alkalom, hogy erre a területre merészkedik, így még nem tapasztalhatta meg azt korábban (vagy legalábbis nem a saját bőrén), hogy sokan mennyire komolyan veszik a vicceket. 

A filmben pedig temérdek olyan dolog van, amin felháborodhatnak egyesek, hiszen Lawrence egy olyan sofőrt alakít, akire rászállt az adóhatóság, és miután elvitték az autóját, a háza lehet a következő: a gyors pénzkeresést pedig úgy próbálja abszolválni, hogy tehetős szülők megbízásából megpróbál elcsábítani egy magának való fiút, és mindent bedob, amit csak tud a cél érdekében. 

Hirdetés

A korábbi kedvcsinálók már megmutatták, hogy milyen humorra kell számítani az alkotástól, ez pedig a visszajelzések alapján nem mindenkinek volt ínyére. Valószínűleg ezekre is reagált Lawrence, mikor a Sky Newsnak nyilatkozva beszélt a filmről és arról, hogy mire számíthatnak a nézők: 

"Azt hiszem, itt az ideje egy jó öreg, régimódi nevetésnek, és tényleg nehéz olyan vígjátékot készíteni, amelyben nem sérted meg az embereket. Valamilyen értelemben mindenkit meg fog bántani ez a film - szívesen!"

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A férfi főszereplőt alakító Andrew Barth Feldman szerint képesnek kell lennünk arra, hogy kezelni tudjuk ezeket a dolgokat, és tisztában van vele, hogy most éppen nagy túlreagálás zajlik, mert rájöttünk, hogy eddig nagyon sok olyan dolgon viccelődtünk, amin nem kellett volna. De elmondása alapján ez a film nagyon jó munkát végez abban, hogy bár feszegeti a határokat, mégis beszélgetést indít arról, hogy azok a dolgok, amiket ezek az emberek tesznek, helytelenek. Lawrence hozzátette:

"Ha valamit megtanultunk a régi idők komédiáiból, az a gonosz humorizálás elkerülése... nem igazán vicces, ha valaki rosszul érzi magát miatta - de az más, ha én magamból csinálok viccet. De ahogy mi csináltuk, az rendben van, rájöttünk a nyitjára."

A Barátnőt felveszünköt június 22-től nézhetitek meg a hazai mozikban. Emlékeztetőül a trailer: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)